Flyers drukken

U kunt uw ontwerp thuis zelf maken in uw favoriete ontwerpprogramma. Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onzeaanleverspecificatiesvoldoet. U ziet al tijdens het aanleveren een digitaal voorbeeld van uw ontwerp.

Bekijk of download onzewerktekeningen en templatesom er zeker van te zijn dat u een goed bestand aanlevert.

Namaakgeld drukken; wat zijn de regels?

Maak 2x kans op een gratis stedentrip!

Later bestellen en drukwerk ng sneller in huis bij Reclameland

Reclameland is specialist op het gebied vanbedrukte flyers.

U heeft de keuze uit vele verschillende papiersoorten. Van 80 tot 350 grams en van basic tot recyclingpapier, we hebben het allemaal in huis. In zowel standaard maten, als flyers op maat waar u zelf het formaat bepaalt.

Kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren:

Plaats uw bestelling en lever daarna uw eigen ontwerp aan.

Plaats uw bestelling en lever daarna uw eigen ontwerp aan.

Maak zelf uw eigen ontwerp, upload uw eigen logo en fotos.

Maak zelf uw eigen ontwerp, upload uw eigen logo en fotos.

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Van een kleine tot grote oplage en van rond tot vierkant, wij drukken het allemaal voor u. Voor het uitdelen op een beurs, als informatieblad bij een product, of om een leuke actie bekend te maken, ze zijn overal voor te gebruiken.

Op zoek naar gevouwen flyers? Kijk dan bijfolders drukken.

Gratis verzendingvoor al ons drukwerk.

Van 25 stuks tot maar liefst 100.000 stuks, alle aantallen zijn bij ons te bestellen. Om de beste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd zo goedkoop mogelijk te werken, worden kleine oplage flyers digitaal gedrukt. Dit digitaal drukken gebeurt op HP Indigo persen. Grote oplages flyers worden offset gedrukt. Hiervoor hebben wij de nieuwste Komori persen in onze productiehal staan. Zie ook deeigen productievan Reclameland.

U kunt bij ons diverse eindformaten bestellen. Zo hebben we de standaard A4 flyers, maar ook de formaten A8 t/m A3. Naast deze verschillende eindformaten kunt u ook kiezen uit gestanste formaten zoals rond en ovaal.Ditdrukwerk stansenwe met onze Komori cylinderpers. Ook voor unieke vormen kunt u dus terecht bij Reclameland.

Op zoek naar een afwijkend formaat? Uw gewenste formaat bestelt u gemakkelijk en snel via de website zonder eerst een offerte aan te vragen. Voor alle formaten flyers bent u bij Reclameland aan het juiste adres!

U wilt flyers ontwerpen, maar hebt nog geen eigen ontwerp? Bij Reclameland maakt u eenvoudig in de gratis online ontwerptool uw eigen flyer. In de tool kunt u afbeeldingen uploaden, teksten toevoegen en zelf uw flyer maken zoals u wilt! Flyers maken was nog nooit zo eenvoudig.

Van 80 tot 350 grams, van het populaire 135 grams glans mc tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier, wij hebben het allemaal. Uiteraard kiest u op welk papiersoort wij gaan drukken.

Een groot onderscheid in papier is tussen gestreken en ongestreken papier:

Het gestreken papier waar wij op drukken is maar liefst driemaal gestreken, hierdoor is het effect maximaal. Gestreken papier kan zowel een matte als een glanzende uitstraling hebben. Drukwerk op gestreken papier wordt vaak gebruikt door commerciële partijen. Het gestreken papier van Reclameland is te herkennen aan de letters mc (machine coated) achter het papiersoort.

U kunt de vezels van het papier voelen.Briefpapier drukkenwe bijvoorbeeld altijd op ongestreken papier en is hierdoor zeer goed beschrijfbaar. Organisaties die een milieuvriendelijke of natuurlijke uitstraling willen, kiezen vaak voor ongestreken papier.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke papiersoorten u kunt kiezen:

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op dete klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratisdrukwerkvoorbeeldenaan.

Natuurlijk kunnen wij uw flyers verder afwerken. Zo kunnen we uw drukwerk enorm laten glanzen met UV lak hoogglans. Tijdens het kiezen van een product, kunt u vele verschillende afwerkmogelijkheden kiezen. We hebben verdere bewerkingen als:

, voor zeer opvallende flyers die enorm glanzen.

, met een radius van 5 mm, makkelijk voor inmultomappen.

, handig voor het gebruiken alsentreekaarten.

, met een 7 mm radius, voor een exclusieve uitstraling.

, per 100, 250, 500 of 1.000 stuks. Ideaal voor verspreiders.

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld:

499klanten hebben een review geschreven op Trustpilot

De flyers zien er fantastisch uit en de service en kwaliteit is top. Als je vragen hebt, kan je bellen en word je snel en vriendelijk geholp…

Als het kon, zou ik ze 10 sterren geven! 🙂 Ik bestel al enkele jaren bij Reclameland. Super fijne en overzichtelijke site en ik ken geen on…

Bestel onzegratisdrukwerkvoorbeelden.

050 8700 130 ofstuur een e-mailnaar ons!