Raamstickers

Zandven 2A, Veldhoven -040 – 368 64 25

Bereken direct uw prijs en bestel eenvoudig uw stickers online!

Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan

Ontwerp uw eigen stickers met onze handige ontwerpmodule

Binnenzijde raam plakken = aan buitenzijde leesbaar

Enkel- en dubbelzijdige raamstickers mogelijk

Ideaal voor beveiligingsbedrijven en winkelreclame

Levering in Nederland en Belgi

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Bereken direct uw scherpe prijs en bestel eenvoudig uw stickers online

Raamstickers worden in spiegelbeeld gedrukt op transparant vinyl. Doordat de tekst op de raamsticker in spiegelbeeld gedrukt is, is de sticker aan de plakkende zijde leesbaar. Op het gebied van raamstickers kunt u bij kiezen uit enkelzijdige en dubbelzijdige stickers. Bij enkelzijdige raamstickers wordt er vaak nog een volvlak wit achter gedrukt, zodat u bijvoorbeeld een sticker heeft met een zwarte tekst en een witte achtergrond. Bij dubbelzijdige raamstickers wordt er na het drukken van het volvlak nog een leesbare tekst gedrukt. Op deze manier is de raamsticker aan beide zijden leesbaar.

Raamstickers kunnen zowel in zeefdruk als full color worden geproduceerd en zijn geschikt om op alle soorten ramen te plakken.

Onze raamstickers zijn onder andere geschikt voor beveiligingsbedrijven. Middels een raamsticker wordt duidelijk gemaakt dat het object is beveiligd of voorzien is van camerabewaking. Daarnaast geven raamstickers ook kleur en sfeer aan uw pand en dat geheel in uw eigen huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan een raamsticker met uw logo, uw bedrijfsnaam of acties.

Aangezien raamstickers vaak blootgesteld worden aan de zon, is het belangrijk dat deze UV bestand zijn. Onze raamstickers zijn minimaal drie jaar UV bestand en watervast. De kleuren vervagen dus niet. Hierdoor kunt u de raamsticker zowel binnen als buiten gebruiken.

Naast rechthoekige raamstickers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een raamsticker in een unieke vorm. Dit komt omdat we, nadat de raamsticker geproduceerd is, deze digitaal kunnen nabewerken.

Doordat wij bij m het stickermateriaal in grote hoeveelheden tegelijkertijd kunnen inkopen, kunnen we onze raamstickers tegen de best concurrerende prijzen aanbieden. Goedkope stickers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat wilt u nog meer?

3D stickers doming stickers Doming stickers, ook wel bekend als 3D stickers, zijn stickers die op een vinylsoort geproduceerd worden. Allereerst worden ze haarscherp in full color geprint, waarna…

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling?Anoukhelpt u graag verder.

Met ons creatieve kantoor en productieruimte zitten we in het centrum van Eindhoven. Op dit leuke kantoor werken we als team aan uw mooie producten.

Liever face-to-face dan online? U bent bij ons van harte welkom om samen met ons uw wensen te bespreken.

U betaalt altijd via een betrouwbare, beveiligde verbinding

Stickers niet goed? U ontvangt uw geld terug.

Altijd snelle en betrouwbare verzending via:

Prima service van de contactpersoon, snelle antwoorden op mijn vragen (zowel via e-mail als telefoon)