Ronde stickers

Zandven 2A, Veldhoven -040 – 368 64 25

Bereken direct uw prijs en bestel eenvoudig uw stickers online!

Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan

Ontwerp uw eigen stickers met onze handige ontwerpmodule

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Uitstekende scherpe afdrukkwaliteit

Levering in Nederland en Belgi

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Onze stickerspecialisten staan voor u klaar om een scherpe aanbieding te doen

Bereken direct uw scherpe prijs en bestel eenvoudig uw stickers online

Op zoek naar ronde stickers? maakt deze voor u in groot en klein formaat voor iedere gewenste toepassing. Onze ronde stickers zijn uitstekend te gebruiken voor promotionele doeleinden en zijn geschikt voor langdurig buitengebruik. Ronde stickers kunnen we op verschillende manieren produceren.

Zoals gezegd zijn de ronde stickers in diverse formaten bij ons verkrijgbaar. Kleine ronde stickers produceren we in de meeste gevallen op vellen. U kunt ze dan gemakkelijk van het vel afhalen en op uw toepassing plakken. Ideaal voor bijvoorbeeld in de winkel of bij productiewerkzaamheden.

Bij een groter formaat (vanaf 40 mm rond) kunnen we de stickers ook los stansen. U ontvangt dan los uitgestanste ronde stickers. Deze hebben een breekslit om de 5 cm zodat u de sticker gemakkelijk van de rug kan verwijderen. De stickers zijn geschikt voor langdurig buitengebruik en zijn prima geschikt voor promotionele doeleinden.

Natuurlijk kunnen we uw ronde sticker ook op rollen produceren. Dit is vaak voordeliger bij een grotere afname, denk hierbij aan een afname vanaf ca. 5000 stuks. De ronde stickers kunnen dan uitstekend in een winkel gebruikt worden en zijn handig in gebruik. Interesse in ronde stickers op rol? Klik hier om naar de product pagina te gaan voor stickers op rol.

Ronde stickers kunnen we tevens erg voordelig aanbieden op basis van een offset productie en standaard maten. De standaard maten zijn ø 95 mm rond, ø 148 mm rond of ø 210 mm rond. Deze stickers zijn ook van vinyl en bij een grotere afname veel voordeliger. Mocht u hiervan een vergelijkende offerte willen ontvangen dan maken we die graag! Klik hier voor meer informatie over onze goedkope offset stickers.

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van de ronde sticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lukt er iets niet met opmaken of met het bestelproces?Lauralost het voor u op.

Persoonlijke aandacht door een specialistisch team, korte lijnen, en inhouse productie. Door deze combinatie levert Stickerwinkel elke dag geweldige producten. Op ons creatieve kantoor en productieruimte realiseren we stickers van ontwerp tot verzending in kleine en grote oplage voor een breed publiek van klanten. Persoonlijke aandacht door een specialistisch team, dat is wat Stickerwinkel onderscheid.

U betaalt altijd via een betrouwbare, beveiligde verbinding

Stickers niet goed? U ontvangt uw geld terug.

Altijd snelle en betrouwbare verzending via: