Textielstickers

worden gemaakt van speciaal klevend vezelmateriaal zodat ze blijven plakken op kleding, stoffen, vloerbedekking, tapijten en alle andere (vezel)materialen. Textielstickers hebben een speciale lijm waardoor ze beter hechten dan gewone stickers. Bovendien is de textielsticker door deze lijm ook beter verwijderbaar en laat het materiaal daarbij geen lijmresten achter. Stickercompany produceert indien gewenst voor u op maat, maar we hebben uiteraard ook veel standaard formaten op A4 vellen beschikbaar. Dankzij onze voorraad kunnen wij deze snel leveren. Vraag er gerust naar bij n van onze sales medewerkers.

Textielstickers kopen bij Stickercompany

Textielstickers zijn gemakkelijk beschrijfbaar en ideaal te gebruiken als naambadge op bijvoorbeeld een beurs. Heeft u bijvoorbeeld een promotioneel evenement, dan kunt u bij ons ook een textielsticker kopen met een professionele uitstraling en met heldere kleuren en logo, waardoor u uw bedrijf kunt onderscheiden en op een positieve manier kunt opvallen.  Dat is een stuk gemakkelijker n goedkoper dan kleding bedrukken! Bovendien kunnen textielstickers in elke vorm en in elke maat. Onze materialen zijn verkrijgbaar in normale, lichte en zeer sterke belijming en zijn zeer flexibel. Onze specialisten maken in samenwerking met u een ontwerp dat de perfecte hechting heeft voor het oppervlak dat u wilt beplakken. Wilt u meer weten? Neem dan gerustcontact met onsop. Wij helpen u graag verder!

Hieronder ziet u een aantal toepassingen van textielstickers:

Voor aanvragen van informatie over stickers, etiketten, digitaal printen, labels drukken of elke andere suggestie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Graag vermelden van welk onderwerp of toepassing u een reactie/offerte wilt ontvangen. Graag ook het formaat in millimeters aangeven aub. Onze sales medewerkers zorgen dan voor een snelle reactie!

Heeft u vragen of hulp nodig met uw stickers? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een deel van ons assortiment textielstickers zijn: textielbadges, ze worden…

Onzetextielstickers op A4zijn speciaal bedoeld als zelfklevende naambadges. De blanco A4 vellen zijn voorzien van voorgestanste textieletiketten in verschillende standaardformaten. Deze zijn door elke lasterprinter te beprinten en laten geen lijmresten achter op kleding. Wij leveren gratis een sjabloon aan waarmee u zelf de textielstickers kunt printen.

Kleding bedrukken is lastig, het kan sneller en goedkoper met textielstickers…

Kleding bedrukken? Dat kan sneller en goedkoper! Namelijk mettextielstickers op maatin elke gewenste vorm. Met deze tijdelijke toepassing laat je alle soorten stoffen opvallen.

Textielstickers voor tapijt hebben en speciale belijming, maar ook stoffen als…

Textielstickers op tapijthebben een speciale belijming. Ideaal voor op beurzen en tijdelijke evenementen. Naast op tapijt, kun je zon sticker ook op verschillende stoffen zoals vloerbedekking plakken.

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u eenvrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste prijs voor u.

De textielstickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 9 dagen in huis.

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratissample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerustcontactmet ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw textielstickers? Bekijk dan eens onzestickerwijzermet handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eensons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

Creërenproducerenenrealiserenin eigen huis

Unieke mix van creativiteit en vakmanschap

Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur

We creëren, produceren en realiseren

Dillenburgstraat 7A (De Hurk) 5652 AM EINDHOVEN

Stickers printen met UV-Gel in de slimste regio Eindhoven.Wit: de digitale revolutie in printland.